Autoturism furat din Turcia descoperit de poliţiştii de frontieră gălăţeni

Autoturism furat din Turcia descoperit de poliţiştii de frontieră
gălăţeni

Autoturismul figura ca furat din Turcia. Foto: Poliţia de Frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea – ITPF Iaşi au întocmit lucrare penală unui bărbat, care conducea un autoturism ce figura ca fiind furat din Turcia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ieri 14 septembrie, la Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor trecerii frontierei, Haldun S., cetăţean turc, în vârstă de 58 de ani, care conducea un autoturism marca Fiat Doblo Cargo, înmatriculat în Turcia.

„În urma verificărilor specifice efectuate lucrătorii noştri au constatat că seria de şasiu înscrisă în certificatul de înmatriculare nu este identică cu seria poansonată pe şasiul autovehiculului. Extinzând verificările, colegii noştri au constatat că autovehiculul respectiv este semnalat ca fiind furat din Turcia”, ne-a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi, Ion Irimia.

În legătură cu cele constatate, bărbatul a declarat că nu a avut cunoştinţă despre faptul că autoturismul ar figura ca fiind declarat furat.

Poliţiştii de frontieră au întocmit pe numele bărbatului lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la furt.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările