Autoturism burduşit cu ţigări de contrabandă, descoperit în Vama Galaţi

Autoturism burduşit cu ţigări de contrabandă, descoperit în Vama Galaţi

Ţigările erau ascunse peste tot, inclusiv în zona rezervorului de combustibil! Foto: Poliţia de Frontieră

Marfa a fost descoperită în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier, la volanul autoturismului fiind un şofer din Galaţi. Aliatul de nădejde a fost şi de această dată câinele "Omu".

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul de 37 de ani a vrut să intre în România, la volanul unui autoturism Dacia. "Pe timpul controlului de frontieră, câinele de serviciu Omu, specializat în detectarea tutunului, a sesizat prezenţa mirosului specific, iar echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali, a efectuat un control amănunţit asupra autoturismului, în urma căruia au fost descoperite, ascunse şi nedeclarate, în bordul, pragurile şi tapiţeria autoturismului, 7.640 de ţigarete de diferite mărci", spune purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi, Ion Irimia.

Conform prevederilor legale a fost luată măsura reţinerii ţigaretelor în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: