Au vrut să lase lacul Brateş fără peşte

Au vrut să lase lacul Brateş fără peşte

Cu aşa arsenal se poate pescui industrial

Cel puţin asta este concluzia la care se poate ajunge având în vedere că doi indivizi braconau cu nu mai puţin de 22 de năvoade, în lungime de aproape trei kilometri.

Ştiri pe aceeaşi temă

O patrulă a Sectorului Politiei de Frontiera Galati au prins doi bărbaţi care pescuiau ilegal in lacul Brates. Până aici, nimic neobişnuit, mulţi gălăţeni având această îndetnicire cu care îşi asigură traiul sau îşi sporesc veniturile riscându-şi chiar şi libertatea. Ceea ce s-a dovedit surprinzător în cazul celor doi este arsenalul impresionant cu care au dat iama în apele Brateşului.

„Florin B. în varsta de 43 de ani şi Ionel M. in vârstă de 37 de ani, ambii din municipiul Galati pecuiau industrial folosind unelte interzise de lege si fară a fi autorizaţi în acest scop. Asupra lor, poliţiştii de frontieră au găsit 11 plase monofilament in lungime totala de 1.130 de metri, 10 plase din aţă pescarească avand lungimea totala de 1.610 metri, un prostovol şi un minciog" ne-a declarat comisar Ion Irimia, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi .

Politistii de frontiera au confiscat barca in valoare de 7.200 lei precum şi uneltele de pescuit in valoare totala de 16.515 lei.

„Celor doi barbaţi le-au fost întocmite dosare penale pentru săvârşirea infractiunilor de nedetinere a licenţei de pescuit, detinerea şi folosirea la pescuit a năvoadelor, precum si a altor tipuri de unelte de pescuit comercial şi urmează ca acestea să fie înaintate Parchetului de pe lângă Tribunalul Galati", a mai precizat comisarul Irimia.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările