Atenţie la hoţi în timp ce sunteţi la serviciu. O băcăuancă a fost prinsă după ce ”uşurase” o angajată de sute de euro şi de cardurile bancare

Atenţie la hoţi în
timp ce sunteţi la serviciu. O băcăuancă a fost prinsă după ce ”uşurase” o angajată
de sute de euro şi de cardurile bancare

Nu vă puneţi banii în acelaşi loc cu actele personale Foto: arhivă Adevărul

O femeie de 35 de ani, originară din Bacău, a fost prinsă de administratorul unei societăţi comerciale din Galaţi în timp ce se pregătea să plece din sediul firmei cu portofelul unei angajate, ce conţinea o sumă de  bani, dar şi actele personale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 25 mai, poliţiştii Secţiei 5 Galaţi au fost sesizaţi de administratorul  unei societăţi comerciale situate pe strada Domnească  despre faptul că, în timp ce se afla în interiorul punctului de lucru, a observat o femeie necunoscută pe coridor, care nu îşi putea justifica prezenţa în clădire.

Poliţiştii au identificat persoana indicată în interiorul societăţii comerciale şi au stabilit că este vorba de o femeie de 35 ani, din judeţul Bacău. Asupra acesteia a fost găsit un portofel ce conţinea  suma de 200 euro şi 30  lei, carduri bancare şi actele personale ale unei angajate,  portofelul fiind sustras dintr-o  poşetă ce se afla pe un birou.

”Prejudiciul a fost recuperat şi restituit păgubitei. Cercetările sunt continuate de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, au precizat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Femeia  a fost reţinută pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentată instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

                

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările