Atelier de magie la Teatrul de Păpuşi „Gulliver”. Copiii vor afla secretele iluzionismului

Atelier de magie la Teatrul
de Păpuşi „Gulliver”. Copiii vor afla secretele iluzionismului

Foto: Teatrul ”Gulliver”

În această duminică, de la 10,30, Teatrul „Gulliver” deschide universul fascinant al magiei şi iluzionismului cu primul Atelier de magie, unde cei mici sunt invitaţi să prindă ritmul impresionant al trucurilor secrete şi vrăjilor.

Magicianul Aureliano şi prietenii de la Gulliver au pregătit un curcubeu de experienţe şi momente magice ce cuprind:

-Demonstraţii de magie;

-Explicarea şi prezentarea trucurilor de magie realizate;

-Destăinuirea de secrete magice nemaivăzute;

-Împărtăşirea pasiunii şi tainelor de bază ale magiei;

-Momente artistice de dans, muzică şi joculeţe speciale pentru copii;

-Alte surprize magice.

Atelierul de magie de la Teatrul Gulliver este locul unde micii magicieni în devenire capătă noi abilităţi de magie şi iluzionism şi făuresc magie veselă şi distractivă alături de noi prieteni.

Ca de obicei, toate materialele utilizate în cadrul atelierului sunt puse la dispoziţie de către Teatrul „Gulliver”. Locurile la Atelierul de magie sunt limitate (30 de locuri pentru copii şi 30 de locuri pentru adulţi) iar desfăşurarea evenimentului respectă toate regulile de siguranţă şi distanţare socială în vigoare.

Biletele pentru atelier se pot achiziţiona online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online. De asemenea, acestea se pot procura şi de la sediul teatrului, înainte de începerea reprezentaţiei. Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.

Toate detaliile privitoare la activitatea şi programul artistic al teatrului „Gulliver” sunt disponibile pe: www.teatrul-gulliver.ro, precum şi pe pagina de Facebook: @TeatrulGulliver.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările