Astăzi, ultima şansă pentru gălăţenii cu venituri modeste de a pune mâna pe unul din tichetele cadou de Paşte

Astăzi, ultima şansă pentru gălăţenii cu venituri modeste de a pune mâna pe unul din tichetele cadou de Paşte

Tichetele cadou mai pot fi cerute doar astăzi. Foto: Adevărul

Solicitările se pot depune la cele patru puncte de lucru ale Serviciului de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pot beneficia de tichetele sociale în valoare de 100 de lei persoanele cu un venit mediu net lunar sub salariul minim pe economie/membru de familie (800 lei), care nu deţin bunuri ce conduc la excluderea acordării ajutorului social conform Legii 416/2001, cu modificările şi completările ulterioare. Sunt eligibili pensionarii singuri sau familii de pensionari fără aparţinători legali, familiile cu mulţi copii în întreţinere, familii confruntate cu probleme grave de sănătate a membrilor acesteia, care în urma anchetei sociale, a detalierii bugetului familiei, a cheltuielilor lunare şi a actelor medicale prezentate la dosar, reprezintă cazuri sociale, dar persoanele cu handicap de gradele I,II şi III.

Cererile pentru tichetele sociale se pot depune în patru centre: la sediul Serviciului de Asistenţă Socială, situat pe strada Fraternităţii, nr. 1 (fostul BRD), la biserica Pogorârea Sfântului Duh, de pe strada Saturn, la Asociaţia filantropică ”Sf. Antonie cel Mare”, situată pe Bulevardul Dunărea, nr. 70, şi la centrul social de sprijin pentru rromi, situat pe strada 1 Decembrie 1918, nr. 25. De la aceste centre se pot afla şi actele care trebuie ataşate cererilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: