Arhiepiscopul Dunării de Jos a votat la referendum: „Este o mărturisire a credinţei în valorile sacre ale familiei“

Arhiepiscopul Dunării de Jos a votat la referendum: „Este o mărturisire a credinţei în valorile sacre ale familiei“

IPS Casian la referendum FOTO Costiuc Petrică

IPS Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, a votat la secţia de votare nr. 31 din cadrul Şcolii nr. 25 (Petru-Rareş) din municipiul Galaţi, acolo unde arondat potrivit adrese de domiciliu.

Ştiri pe aceeaşi temă

La ieşirea din secţia de votare, Chiriarhul Dunării de Jos a declarat că „votul este o exprimare a libertăţii”. 

„Votul este un prilej binecuvântat şi o expresie profundă a libertăţii care provine, atât din conştiinţa mărturisirii credinţei noastre, cât şi din exerciţiul democratic înscris în Constituţie. Pentru noi, de această dată, votul este o mărturisire fermă a credinţei în valorile sacre ale familiei care este temeiul de nezdruncinat al unităţii noastre şi al solidarităţii poporului român”, a spus ierarhul.
 
În cele două judeţe ale Eparhiei Dunării de Jos sunt amenajate 716 secţii de votare (436 în judeţul Galaţi şi 280 în judeţul Brăila) unde cetăţenii îşi pot exprima votul la acest referendum. În prima zi a referendumului, la urne au fost doar 4,76% dintre gălăţenii înscrişi în listele electorale.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: