ArcelorMittal Galaţi are un nou director general, în perspectiva pregătirii combinatului siderurgic de vânzare

ArcelorMittal Galaţi are
un nou director general, în perspectiva pregătirii combinatului siderurgic de
vânzare

Bogdan Grecu

Numele său este Bogdan Grecu şi preia funcţia de director la ArcelorMittal Galaţi de la Bruno Ribo, fost director general pentru combinatele de la Galaţi şi Skopie.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Bogdan Grecu a fost numit director general al ArcelorMittal Galaţi (România) şi Skopie (Fosta Republică Iugoslavă a Macedoniei). Activitatea ambelor unităţi şi a celor incluse în pachetul de separare va fi condusă de un «manager al unităţilor ţinute separat» şi monitorizată de un «împuternicit pentru supraveghere», numit în acord cu reprezentanţii Comisiei Europene", precizează reprezentanţii ArcelorMittal Galaţi.
 

Bruno Ribo îl va asista pe noul director general, astfel încât perioada de tranziţie până la vânzarea combinatului siderurgic să decurgă fără probleme. "Bogdan va avea tot sprijinul meu în viitorul apropiat pentru a asigura o tranziţie lină şi o continuitate perfectă în toate activităţile noastre", a declarat Bruno Ribo. 

Bogdan Grecu ( 41 de ani) a absolvit Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie cu un masterat în economie şi începând cu 2001 s-a alăturat echipei combinatului Siderurgic de la Galaţi. Din 2012, a fost membru al comitetului director al ArcelorMittal Galaţi şi a coordonat diverse activităţi cum ar fi: audit intern, cumpărări, logistică, investiţii, I.T., automatizări, lanţ furnizor şi cerere.

"Toate activităţile noastre vor continua în mod obişnuit în următoarele luni de tranziţie şi de pregătire pentru vânzare", a declarat Bogdan Grecu, noul directorul general al combinatelor ArcelorMittal de la Galaţi  şi Skopie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: