Apel umanitar. Asociaţia „Mă bucur de Viaţă” strânge fonduri pentru dotarea spitalelor din Galaţi

Apel umanitar. Asociaţia „Mă bucur de Viaţă” strânge fonduri pentru dotarea spitalelor din Galaţi

FOTO Arhiva Adevărul

ONG-ul amintit  îşi propune să cumpere echipamente ATI şi de protecţie pentru Spitalul de Boli Infecţioase, Spitalul de Pneumofiziologie şi Spitalul de Copii din Galaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Asociaţia „Mă bucur de Viaţă” din Galaţi face un apel umanitar pentru strângere de fonduri în vederea dotării spitalelor gălăţene cu materiale pentru autoprotecţia cadrelor medicale şi pentru dotarea cu echipamente medicale ATI.

„Ne aflăm în mijlocul unor schimbări importante. Unii spun că se va declanşa o criză economică, alţii spun că pe lângă criza economică va fi şi una spirituală şi emoţională. Alţii merg şi mai departe şi spun că începe o nouă eră. Nu ştim care este adevărul: s-ar putea să nu fie nici unul, s-ar putea să fie câte un pic din toate. Vom trăi şi vom vedea”. îşi încep apelul cei de la asociaţia amintită.

„Orice ar putea să se întâmple în viitor contează prea puţin. Viitorul va fi conturat de acţiunile noastre din prezent. Suntem ACUM, în prezent, iar prezentul nu e tocmai frumos. Medicii se luptă cu un duşman invizibil şi neiertător fiind „dezarmaţi”. Chiar dacă stăm în case, izolaţi, să nu ne prefacem că nu putem face nimic. Foarte mulţi din mediul de business au înţeles corect ceea ce se întâmplă şi au sărit să ajute, să contribuie. Haideţi să ne „înarmăm” medicii cu ceea ce au nevoie pentru a ieşi învingători din această luptă contracronometru. Dacă ei sunt bine, cu siguranţă vom fi şi noi”, continuă mesajul.

Asociaţia precizează că strânge fonduri pentru a achiziţiona echipamente ATI (aparatele mecanice de ventilaţie nou–născuţi, pediatrie, adulţi; truse laringoscop; baloane pentru ventilaţie Ruben; infuzomate; injectomate; monitoare funcţii vitale), dar şi mănuşi chirurgicale, măşti FFP2 şi FFP3, combinezoane de unică folosinţă şi botoşei, toate pentru spitalele gălăţene. 

Conform „Mă bucur pentru viaţă”, vor beneficia Spitalul de Boli Infecţioase, Spitalul de Pneumofiziologie şi Spitalul de Copii din Galaţi, iar evenimentul creat pe Facebook îl puteţi găsi pe:
https://www.facebook.com/events/225905665319871”.

Conturile disponibile sunt deschise la Banca Transilvania şi sunt: RO46BTRLRONCRT047283310A - pentru donaţiile în lei şi RO60BTRLEURCRT0472833101, pentru euro.

Persoană de contact: Mihaela Lupu, Director Executiv Asociaţia pentru Copii cu Dizabilităţi „Mă Bucur de Viaţă” Galaţi, Telefon: 0749.191.926. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările