Andra concertează joi seară la Galaţi, la Sala Sporturilor. De unde se pot procura biletele şi cât costă

Andra concertează joi seară la Galaţi, la Sala Sporturilor. De unde se pot procura biletele şi cât costă

Andra FOTO WebRoll Agency

Spectacolul începe la ora 19,30 şi durează aproximativ o oră şi jumătate. Potrivit organizatorilor, artista va cânta live (cu acompaniament, de asemenea, live) cele mai cunocute piese din repertoriul ei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Andra Măruţă, una dintre cele mai apreciate cântăreţe din România, va concerta live, pe 14 iunie 2018, la Galaţi, la Sala Sporturilor.

Spectacolul va începe la ora 19,30 şi se va încheia în jurul orei 21,00, iar pe parcursul acestuia Andra va interpreta, cu acompaniament live (de asemenea), cele mai cunoscute piese din repertoriul propriu.

Biletele pentru spectacol se pot cumpăra din magazinele Inmedio, Germanos, Poşta Română, Humanitas-Galaţi, OMV Galaţi, Orange Shop Galaţi Ţiglina, Vodafone Store Galaţi, Sala Sporturilor şi Casa de Cultură Galaţi.

De asemenea, se pot procura online de pe portalurile http://bit.ly/EventimAndraGalati şi http://bit.ly/BileteAndraGalati.

Artista s-a remarcat de-a lungul timpului prin nenumărate piese de suflet care au ajuns nu doar în topurile româneşti, dar şi în cele internaţionale. Printre numeroasele premii câştigate de aceasta se numără: „Cea mai bună voce feminină”, oferit de către Premiile Muzicale Radio România; „Cea mai bună artistă”, oferit de Media Music Awards; Cea mai bună piesă POP - „Inevitabil va fi bine”.

De asemenea, colaborarile pe plan internaţional cu numeroşi artişti precum cântăreţul spaniol David Bisbal (alături de care a creat melodia de succes „Without You”) şi-au pus amprenta pe cariera muzicală a artistei.

Preţurile la bilete sunt după cum urmează: Categoria VIP-150 lei; Categoria I-a - 130 lei; Categoria a II-a - 90 lei; Categoria III-a - 60 lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: