Amenzi usturătoare pentru proprietarii de imobile care fac amenajări interioare fără aviz de specialitate

Amenzi usturătoare
pentru proprietarii de imobile care fac amenajări interioare fără aviz de specialitate

Foto: arhivă Adevărul

Doi gălăţeni vor scoate din buzunar câteva mii de lei, după ce poliţiştii locali au constatat că efectuaseră lucrări de amenajări interioare la un spaţiu comercial şi o locuinţă din Galaţi fără să fi obţinut în prealabil aprobările necesare.

Ştiri pe aceeaşi temă

În urma verificărilor efectuate la un spaţiu comercial situat la parterul unui bloc de pe strada Brăilei din Galaţi, poliţiştii locali au constatat că proprietarul a executat lucrări de construcţii, constând în amenajări interioare. ”Întrucât nu a dat curs invitaţiei de prezentare a documentelor în baza cărora execută lucrări, acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 3.000 lei, în conformitate cu prevederile legii 50/1991”, a declarat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

Oamenii legii au constatat o situaţie similară şi la un imobil dintr-un bloc situat pe strada Tecuci, unde au fost executate mai multe modificări interioare. Proprietarul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în sumă de 1.000 lei şi s-a dispus intrarea în legalitate în conformitate cu prevederile legii 50/1991.

citeste totul despre: