Amendă record primită de proprietarul unui imobil. Pentru ce abatere l-au sancţionat oamenii legii

Amendă record primită
de proprietarul unui imobil. Pentru ce abatere l-au sancţionat oamenii legii

Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii au făcut verificări la un imobil situat în Galaţi, pe strada Constantin Levaditti, descoperind că proprietarul a efectuat lucrări de construcţii care încalcă prevederile legale.

Ştiri pe aceeaşi temă

În urma verificărilor efectuate la un imobil situat în Galaţi, pe strada Constantin Levaditti, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcţii şi Afişajul Stradal au constatat că proprietarul a executat lucrări de construcţii, fără a respecta prevederile autorizaţiei de construire.

”Pentru modificarea suprafeţei construite şi modificarea faţadelor, acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 50.000 de lei, în conformitate cu prevederile legii 50/1991, actualizată, şi s-a dispus intrarea în legalitate”, a declarat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

Oamenii legii au descoperit o abatere similară la un imobil situat într-un bloc de pe strada Roşiori din Galaţi, unde au constatat că proprietarul a executat lucrări de construcţii fără autorizaţie. Drept urmare, acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare 1.000 de lei şi s-a dispus intrarea în legalitate.

De asemenea, proprietarul unui spaţiu comercial situat la parterul unui bloc de pe strada Feroviarilor din Galaţi,  s-a ales cu o amendă de 2.000 de lei, deoarece persoana în cauză a executat lucrări de construcţii, constând în modificări interioare, fără autorizaţie de construire.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: