Amendă record pentru un gălăţean care şi-a construit o casă după ureche. Va fi obligat acum să demoleze o parte din imobil

Amendă record pentru
un gălăţean care şi-a construit o casă după ureche. Va fi obligat acum să
demoleze o parte din imobil

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat a primit o amendă de zeci de mii de lei după ce poliţiştii locali au constatat că acesta şi-a ridicat o locuinţă conform propriilor standarde, ignorând autorizaţia de construcţie pe care o primise de la autorităţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

În urma verificărilor efectuate la un imobil situat pe strada Drumul de Centură din Galaţi, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcţii şi Afişajul Stradal au constatat că a fost construită o locuinţă fără respectarea prevederilor autorizaţiilor de construire iniţiale.

”Proprietarul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 50.000 de lei şi s-a dispus intrarea în legalitate în conformitate cu prevederile legii 50/1991, actualizată”, a declarat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

Oamenii legiii au descoperit o serie de probleme şi la un bloc de pe strada Călugăreni din Galaţi.  Poliţiştii locali au constatat că proprietarul unui apartament a construit o platformă betonată, o împrejmuire şi o copertină, pe terenul aparţinând municipiului Galaţi, fără autorizaţie de construire şi fără să deţină terenul în mod legal.

Bărbatul s-a ales cu o amendă în valoare de 1.000 de lei şi s-a dispus desfiinţarea construcţiilor şi aducerea terenului la starea iniţială, în conformitate cu prevederile legii 50/1991, actualizată.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările