Amendă record pentru proprietarul unui imobil din Galaţi care a executat lucrări de construcţii ilegale

Amendă record pentru
proprietarul unui imobil din Galaţi care a executat lucrări de construcţii ilegale

Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii l-au sancţionat pe proprietar pentru că a executat lucrări de construcţii fără a respecta documentaţia tehnică în baza căreia a fost emisă autorizaţia de contruire.

Ştiri pe aceeaşi temă

În urma verificărilor efectuate la un imobil situat pe strada Tecuci din Galaţi, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcţii şi Afişajul Stradal au constatat că proprietarul a executat lucrări de construcţii fără a respecta documentaţia tehnică în baza căreia a fost emisă autorizaţia de contruire.

”Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 50.000 de lei, în conformitate cu prevederile Legii 50/1991, actualizată şi s-a dispus intrarea în legalitate”, a declarat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

La un alt imobil situat pe strada Argeşului din Galaţi, poliţiştii locali au constatat că proprietarul şi-a demolat locuinţa, deşi nu obţinuse autorizaţie în acest sens. Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în cuantum de 1.000 de lei, în baza legii 50/1991, actualizată, şi s-a dispus intrarea în legalitate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: