Ambuteiaj în Bariera Traian. S-au format cozi de sute de maşini pe ambele sensuri de circulaţie

Ambuteiaj în Bariera Traian. S-au format cozi de sute de maşini pe
ambele sensuri de circulaţie

Maşinile sunt prinse într-un imens ambuteiaj Foto: GSG

Decizia autorităţilor de a asfalta mai multe porţiuni de carosabil din zonă a generat un adevărat haos în trafic. Cozile de maşini se întind şi la această oră de la Patinoar până la Spitalul de Boli Infecţioase.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prima zi de asfaltare în zona Barierei Traian din Galaţi a generat un haos inimaginabil în trafic. Sute de maşini sunt prinse şi la această oră în cozi, timpul de aşteptare pentru a scăpa din ambuteiaj variind între 50 de minute şi o oră şi jumătate.

Primăria Galaţi a anunţat de ieri printr-un comunicat că circulaţia în zonă va fi restricţionată, dar puţini şoferi au aflat despre lucrările de asfaltare. Pentru a evita repetarea situaţiei de astăzi, conducătorii auto trebuie să ştie că restricţiile de circulaţie se vor prelungi şi mâine, 18 noiembrie.

„Sâmbătă, 18 noiembrie 2017, în intervalul orar  8.00 – 16.00, va fi închisă strada Traian pe tronsonul cuprins între strada Ştefan cel Mare şi strada Tunelului. Se va închide circulaţia pe două benzi, din cele patru existente, iar circulaţia va fi deviată pe contrasens. În perioadele menţionate se execută lucrări la carosabil, se va turna ultimul strat de asfalt”, a precizat biroul de presă al Primăriei Galaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările