Ambulatorii noi la Spitalul Judeţean şi Spitalul TBC din Galaţi. Investiţii cu fonduri europene

Ambulatorii noi la Spitalul Judeţean şi Spitalul TBC din Galaţi. Investiţii cu fonduri europene

sursa: CJG

Peste 20 de milioane de lei, din fonduri europene, vor fi folosiţi pentru a construi de la zero clădiri noi pentru ambulatoriile de specialitate de la Spitalul Judeţean de Urgenţă şi Spitalul TBC din Galaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vor fi create spaţii medicale noi şi moderne, în care vor fi amenajate cabinete medicale, dotate şi cu aparatura medicală necesară.

 „Pentru extinderea Ambulatoriului Spitalului Judeţean construim o clădire cu trei etaje, de peste 1500 de mp, în care vor fi amenajate peste 50 de spaţii noi.  În acest moment, constructorul lucrează deja la montarea acoperişului, partea de instalaţii şi amenajări interioare”, a declarat Costel Fotea, preşedintele CJ Galaţi.

Clădire nouă şi modernă va avea şi Ambulatoriul Spitalului TBC, care va fi dotat în plus şi cu un computer tomograf performant, deja achiziţionat de către Consiliul Judeţean Galaţi.

 „Noul ambulatoriu al spitalului este de patru ori mai mare decât vechea clădire, ceea ce va permite, în premieră pentru această unitate medicală, crearea unor circuite separate pentru copii şi adulţi”, a transmis Costel Fotea.


Vă recomandăm şi:

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările