Alcoolemie record constatată la un şofer surprins de poliţişti în trafic. Conducătorul auto a încheiat o înţelegere cu procurorii

Alcoolemie record
constatată la un şofer surprins de poliţişti în trafic. Conducătorul auto a încheiat o înţelegere cu procurorii

Foto: arhivă Adevărul

Un şofer a reuşit să evite închisoarea după ce a fost depistat în stare avansată de ebrietate la volan şi a încheiat ulterior un acord de recunoaşterea a vinovăţiei cu procurorii pentru conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Ştiri pe aceeaşi temă

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi au încheiat un acord de recunoaştere a vinovăţiei pentru conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe cu Cristi Baliş, un şofer surprins de poliţişti în trafic, la volanul unei maşini, deşi consumase o cantitate apreciabilă de alcool.

”La data de 05.01.2018, în jurul orei 01,50, inculpatul Baliş Cristi a condus autovehiculul marca BMW, cu numărul de înmatriculare BH 9013 AA, pe drumurile publice din municipiul Galaţi având o îmbibaţie alcoolică de 1,85 g/l alcool pur în sânge.

Pe parcursul urmăririi penale, inculpatul a recunoscut săvârşirea faptei şi a acceptat încadrarea juridică stabilită de procuror, fiind de acord să presteze muncă neremunerată în folosul comunităţii”, a reţinut procurorul de caz în acordul încheiat cu şoferul.

Prin acordul încheiat, procurorii au stabilit, împreună cu Baliş Cristi, aplicarea unei pedepse cu închisoarea de un an, a cărei executare urmează să fie suspendată sub supraveghere pe un termen de 2 ani, bărbatul urmând să presteze şi o muncă neremunerată în folosul comunităţii pentru 60 de zile în cadrul Primăriei Grindu sau  Primăriei Jijila.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: