Al doilea deces înregistrat în judeţul Galaţi în urma infectării cu COVID-19. 7 cadre medicale au fost diagnosticate cu noul coronavirus

Al doilea deces
înregistrat în judeţul Galaţi în urma infectării cu COVID-19. 7 cadre medicale
au fost diagnosticate cu noul coronavirus

Foto: arhivă Adevărul

90 de gălăţeni s-au infectat până vineri, 3 aprilie, cu noul coronavirus, două persoane decedând. Ultima victimă avea 61 de ani şi suferea de mai multe afecţiuni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un bărbat de 61 de ani, din judeţul Galaţi, este a 126 victimă făcută de COVID-19 în România. 

Bărbatul s-a întors din Antalya (Turcia) pe 20 martie şi a fost internat la Spitalul de Urgenţă din Galaţi pe 26 martie, conform informaţiilor furnizate de Grupul de Comunicare Strategică.

I-au fost recoltate probe biologice în aceeaşi zi, fiind confirmat pozitiv la infectarea cu noul coronavirus tot pe 26 martie. Pe 3 aprilie, bărbatul a decedat. Acesta suferea de diabet zaharat tip II, hipertensiune arterială şi boală hepatică cronică.

Până vineri, 3 aprilie, la ora 12,00, 90 de persoane din judeţul Galaţi au fost diagnosticate cu COVID-19, 7 fiind cadre medicale, cinci s-au vindecat şi au fost externate, iar două au decedat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: