UPDATE Agresorii luptătorului K1 lovit în gât cu un cuţit au fost arestaţi. Conflictul a fost se pare o reglare de conturi între două bande rivale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru bărbaţi sunt cercetaţi pentru tentativă de omor, respectiv complicitate la tentativă de omor, aceştia fiind acuzaţi că au agresat şi au lovit cu un cuţit un luptător K1 în zona Viaductului din Galaţi.

UPDATE Ora 17,00

Tribunalul Galaţi a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele celor patru bărbaţi care l-au agresat şi lovit cu un cuţit în zona gâtului pe un bărbat.  

Agresorii sunt Onilă Eugen Sorin, Onilă Marius Constantin, Guzu Ion şi Şerban Costică, cei patru fiind cercetaţi pentru tentativă la omor şi complicitate la aceeaşi infracţiune. 

Victima se numeşte Adrian Florea şi este luptător K1. Bărbatul de 34 de ani a fost operat şi se zbate în prezent între viaţă şi moarte la Terapie Intensivă. Se pare că înjunghierea acestuia a fost o reglare de conturi între două bande rivale.

Ştirea iniţială

Miercuri, 19 august, Secţia 3 Poliţie Galaţi a fost sesizată cu privire la faptul că, la Spitalul Judeţean Galaţi, a fost adusă o persoană de sex bărbătesc, cu leziuni în zona gâtului.

Poliţiştii au mers imediat la faţa locului şi au constatat că este vorba despre un bărbat, de 34 de ani, din municipiul Galaţi, care ar fi fost agresat de persoane necunoscute, în timp ce se afla pe strada Combinatului, din zona ”Viaduct”.

”În urma activităţilor investigative, procurorii criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi şi poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale au stabilit că, în seara de 19 august, aflându-se în zona mai sus menţionată, acesta ar fi încercat să agreseze fizic un bărbat, în ajutorul căruia au intervenit mai multe persoane. Una dintre acestea, un bărbat, de 30 de ani, i-ar fi aplicat victimei o lovitură de cuţit în zona gâtului”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Poliţiştii au identificat şi celelalte persoane care au participat la incident (trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 22 şi 32 de ani), toţi patru fiind depistaţi în cursul zilei de ieri, pe raza localităţii Cuza Vodă, din judeţul Brăila. Întrucât, în urma examinării medico-legale, s-a constatat că victimei i-a fost pusă în primejdie viaţa, fapta a fost încadrată juridic ca tentativă de omor.

Cei patru bărbaţi, cercetaţi pentru tentativă de omor, respectiv complicitate la tentativă de omor, au fost reţinuţi de Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite