Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Galaţi organizează vineri, 25 aprilie, „Bursa Generală a Locurilor de Muncă"

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Galaţi organizează vineri, 25 aprilie, „Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Aproape 100 de angajatori au confirmat participarea, atât în Galaţi cât şi în Tecuci. Foto: Adevărul

Evenimentul se va desfăşura simultan în două locaţii: Municipiul Galaţi -  în holul Universităţii „Dunarea de Jos” Galaţi, din Str. Domnească nr. 47 şi Tecuci - Sală loan Petrovici, str. Republici, nr. 7 (fostul cinematograf Popular).

Ştiri pe aceeaşi temă

Până în prezent, Ia Galaţi, au fost 858 invitaţii către agenţii economici, dintre care 61 au confirmat deja participarea, cu 579 de locuri de muncă. Pentru 497 dintre aceste locuri de muncă se solicită persoane cu studii medii, iar pentru un număr de 82 locuri de muncă se solicită persoane cu studii superioare.

Cele mai multe din locurile de muncă oferite sunt din următoarele profesii sau meserii: agent vânzări, confecţioner articole textile, agent securitate şi intervenţie, bucătar, sudor, vânzător, şofer, lucrător comercial, lăcătuş, confecţioner încălţăminte, lăcătuş mecanic şi naval, alpinist utilitar, patiser, tinichigiu auto, muncitor necalificat, programator, vopsitor, consultant financiar, instalator, consilier orientare şi formare profesională, ospătar, tubulator naval, muncitor necalificat, asistent medical, cofetar, dispecer centru alarmă, mecanic auto, cosmeticiană, coafeză, manichiuristă, croitor, cameristă, zidar, medic, dulgher sau economist.
 
La Tecuci au fost contactaţi 68 de agenţi economici, dintre care 27 şi-au anunţat deja participarea, cu o ofertă de 119 locuri de muncă. Pentru 107 dintre aceste locuri de muncă se solicită persoane cu studii medii, iar pentru un număr de 12 locuri de muncă se solicită persoane cu studii superioare.

Cele mai multe din locurile de muncă oferite sunt din următoarele profesii şi meserii: lucrător comercial, muncitor necalificat, inginer, brutar, agent vânzări, medic veterinar, electrician, casier şi şofer.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: