Adolescenţi care se distrează distrugând mobilierul urban din Tecuci, prinşi datorită camerelor de supraveghere VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mai mulţi tineri au vandalizat o stradă din Tecucui, sursa: captură Video
Mai mulţi tineri au vandalizat o stradă din Tecucui, sursa: captură Video

Autorităţile au dat amenzi uriaşe celor şapte minori care au vandalizat mobilerul urban, pe o stradă din oraşul Tecuci. Ei au fost identificaţi de poliţişti cu ajutorul camerelor de supraveghere. Minorii au fost amendaţi cu 7.200 de lei, iar părinţii lor - cu 2.500 de lei.

Potrivit Poliţiei Tecuci, vandalizarea s-a produs vineri noapte, în zona Strada Mare. 

În imaginile surprinse de camerele video, se observă cum adolescenţii distrug florile amplasate în ghiveciul de pe aleea pietonală şi se caţără pe stâlpul de iluminat, în încercarea de a-l rupe. Pagubele produse de aceştia se ridică la aproape 5.000 de lei, au stabilit autorităţile.

Cei şapte minori au vârste cuprinse între 13 şi 16 ani. Pentru fapta comisă, ei fost sancţionaţi cu amenzi totale de 7.200 lei, iar părinţii cu 2.500 lei pentru nesupravegherea lor. 

„Au fost prinşi cei care au vandalizat zona Strada Mare. Ei au fost monitorizaţi de pe camerele de supraveghere, iar în mai puţin de trei ore au fost identificaţi. Rezultatul: amenzi în valoare de aproximativ 10.000 Lei, plata prejudiciilor şi dosare penale”, a scris primarul municipiului Tecuci, Lucian Costin, pe Facebook.

În acest caz, Poliţia Municipiului Tecuci a deschis un dosar penal pentru distrugere.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Cum a fost încătuşat şi imobilizat un bărbat, în plină stradă, după ce a făcut scandal într-un restaurant VIDEO

Studentă la Medicină, moartă la Spitalul de Urgenţă Galaţi, după diagnostice greşite. Mama: „Avea dureri groaznice, iar chirurgul i-a spus că se alintă“

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite