Adolescentă de 15 ani, salvată la limită după ce şi-a dat foc din greşeală. Fata a suferit răni grave

Adolescentă de 15 ani, salvată la limită după ce şi-a dat foc din greşeală. Fata a suferit răni grave

Fata a fost dusă la spital cu elicopterul FOTO Arhivă Adevărul

Incidentul s-a petrecut în localitatea Cuza Vodă din judeţul Galaţi. Victima a fost preluată de un elicopter SMURD, care a dus-o la Spitalul Clinic de Pediatrie din Galaţi. Starea ei este stabilă, însă medicii spun că va va rămâne cu sechele.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un incident foarte grav, care a fost la limită să aibă urmări tragice, a avut loc sâmbătă în localitatea Cuza Vodă din judeţul Galaţi. O adolescentă în vârstă de 15 ani şi-a dat foc singură, din greşeală, şi a fost grav rănită după ce a încercat să aprindă focul într-o sobă folosind benzină dintr-o sticlă.

Flăcările puternice, alimentate de combustibilul extrem de inflamabil, i-au cuprins hainele, fata suferind arsuri pe jumătatea inferioară a corpului, îndeosebi pe picioare. Spre norocul ei, membrii familiei, care erau în curte, au observat incidentul. Ei au avut prezenţă de spirit şi au acoperit flăcările cu o pătură, oprind astfel focul ce cu siguranţă ar fi provocat moartea victimei în scurt timp.

Deoarece starea copilei era foarte proastă, iar arsurile păreau foarte grave, a fost solicitată intervenţia ambulanţei şi ulterior a unui echipaj SMURD, care s-a deplasat la Cuza-Vodă cu elicopterul.

Adolescenta a fost stabilizată şi transportată mai apoi la Spitalul de Pediatrie din Galaţi, pentru evaluare şi îngrijiri medicale. Deocamdată, nu s-a luat măsura transferării la un spital specializat pentru Marii Arşi, însă este posibil să se întâmple acest lucru în zilele următoare. Potrivit medicilor, starea fetei este stabilă şi se va recupera, însă va rămâne cu sechele. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: