Acuzaţii grave la adresa medicilor ortopezi de la Spitalul Judeţean din Galaţi. O femeie spune că şi-a pierdut piciorul din cauza neglijenţei lor

Acuzaţii grave la adresa medicilor ortopezi de la Spitalul Judeţean din Galaţi. O femeie spune că şi-a pierdut piciorul din cauza neglijenţei lor

Femeia a rămas acum imobilizată la pat. Foto: Adevărul

O femeie care ar fi ajuns la sfârşitul lunii ianuarie la urgenţe cu piciorul fracturat după o cădere pe gheaţă îi acuză pe medici că nu i-au acordat îngrijirile necesare şi au trimis-o acasă. Femeia s-a întors la spital cu dureri groaznice, dar a fost prea târziu: a fost nevoie de amputarea piciorului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Povestea tristă a acestei femei din Galaţi începe undeva la sfârşitul lunii ianuarie, atunci când pe străzile oraşului era foarte multă gheaţă. A alunecat în faţa unui magazin şi s-a lovit groaznic la piciorul drept, dar a simţit dureri puternice şi la mâna stângă. Speriaţi, trecătorii care au văzut întâmplarea au sunat imediat la 112, iar o Ambulanţă a transportat-o pe sărmana femeie la spital. Surprinzător, medicii i-au spus că n-are nimic şi au lăsat-o să plece acasă. 

"Mi-au pus în gips piciorul drept şi mâna stângă şi m-au lăsat să plec acasă. Mi-au spus că nu este nevoie de nicio operaţie, de nicio investigaţie suplimentară", spune Săftica Hudreş. 

Acasă, rudele femeii au observat că piciorul acesteia se înnegreşte şi au chemat din nou Ambulanţa. Ajunsă pe mâinile altor medici, femeia a fost dusă direct într-o sală de operaţie. Deşi s-au chinuit mai bine de şase ore, aceştia nu au reuşit să-i salveze piciorul, aşa că i l-au amputat. 

Ţintuită la pat pentru tot restul vieţii, femeia nu va trece prea repede peste neglijenţa medicilor şi va depune o plângere la Colegiul Medicilor. În plus, familia femeii spune că îl va acţiona şi în instanţă.Conducerea Spitalului Judeţean din Galaţi a declarat că va face o ancheă proprie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: