Actorii din „Coborâm la prima” vin la Galaţi, miercuri, la proiecţia filmului

Actorii din „Coborâm la prima” vin la Galaţi, miercuri, la proiecţia filmului

Imagine din filmul Coborâm la prima FOTO Trailerul filmului

Evenimentul este găzduit de cinematograful „Ioan Manole” (de la Casa de Cultură a Sindicatelor), începând cu ora 20,30. Spectatorii vor putea afla, astfel, detalii legate de producerea filmului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Miercuri seară, de la ora 20,30, spectatorii din Galaţi vor avea prilejul să-i vadă în carne şi oase pe actorii din filmul românesc „Coborâm la prima”. Pelicula (prezentată de producător ca fiind o dramă cu accente romantice) va fi proiectată la cinematograful Ioan Manole (din incinta Casei de Cultură a Sindicatelor).

Regia filmului este semnată de Tedy Necula, iar din distribuţie fac parte, printre mulţi alţii, Iulian Burciu, Cezar Grumăzescu, Victoria Cociaş, Constantin Cotimanis, Dana Porlogea, Constantin Drăgănescu.

Trailerul filmului poate fi văzut aici. 

„Coborâm la prima este o poveste inspiraţională pe care o trăim în fiecare zi. Suntem în metrou aşa cum suntem şi în lume. Nu este un film despre Colectiv, dar viaţa nu poate nega evenimentul. Sunt poveşti paralele din vieţile mai multor oameni care se întâlnesc într-o zi cu o semnificaţie specială pentru unii„, spune regizorul Tedy Necula.

„Este o poveste inspiraţională pe care o trăim în fiecare zi. Suntem în metrou aşa cum suntem şi în lume. Nu este un film despre Colectiv, dar viaţa nu poate nega evenimentul. Sunt poveşti paralele din vieţile mai multor oameni care se întâlnesc într-o zi cu o semnificaţie specială pentru unii”, adaugă regizorul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: