Acţiunea "Copacul cu haine şi alimente”, la a opta ediţie. Colectă de alimente şi haine pentru persoanele nevoiaşe din Galaţi

Acţiunea

Foto: George Alin Radu

Până pe 31 martie, puteţi să strângeţi hainele şi pantofii de care nu mai aveţi nevoie şi să le donaţi pentru o cauză nobilă: ajutorarea persoanelor sărăce.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un grup de gălăţeni inimoşi organizează şi în acest an acţiunea caritabilă ”Copacul cu haine şi alimente”, ajunsă deja la a opta ediţie. Organizatorii îi încurajează pe gălăţeni să caute haine şi pantofi pe care nu îi mai folosesc şi să vină cu ele pe 31 martie la Centrul de Urgenţă pentru Persoanele fără Adăpost, din cadrul Primăriei Galaţi.

Puteţi aduce, de asemenea, alimente (zahăr, ulei, făină, orez, paste făinoase).”Nu strângem bani! Sărbătorile Pascale se apropie şi, ca în fiecare an, în această perioadă încercăm împreună să le aducem cetăţenilor cu venituri mici alimente pentru masă de Paşte. Acţiunea va fi destinată familiilor nevoiaşe din Galaţi. Vă aşteptăm cu bucurie!”, ne-a declarat George Alin Radu, unul dintre organizatorii evenimentului.

citeste totul despre: