Accident rutier spectaculos la Galaţi. Un Matiz s-a urcat pe un BMW după ce maşinile s-au ciocnit într-o intersecţie

Accident rutier spectaculos la Galaţi. Un Matiz s-a urcat pe un BMW după ce maşinile s-au ciocnit într-o intersecţie

Accident de circulaţie spectaculos la Galaţi FOTO Grupul Şoferilor din Galaţi

Impactul s-a produs miercuri dimineaţă, la ora 5,45, la intersecţia străzilor Ep. Melchisedec Ştefănescu şi Domnească. Vinovat pare să fie şoferul autoturismului Matiz, care nu a oprit la semnul „Stop”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Accident rutier spectaculos, miercuri dimineaţă, la Galaţi. La ora 5,45, un autoturism marca Matiz care circula pe strada Ep.Melchidesec Ştefănescu (fosta Vultur)  a intrat cu viteză pe strada Domnească şi a izbit un autoturism BMW care circula regulamentar.

Impactul a fost puternic şi s-a soldat cu un rezultat bizar: micuţul Matiz s-a urcat, pur şi simplu pe BMW, după cum se poate vedea din imaginile alăturate postate de un martor pe Facebook, pe Grupul Şoferilor din Galaţi. De asemenea, în urma ciocnirii a fost rupt şi un copac de pe marginea carosabilului.

Ambele maşini au fost serios avariate, însă şoferii au suferit doar răni uşoare, nefiind nevoie de spitalizare. Niciunul dintre ei nu consumase alcool.

Potrivit primelor concluzii ale poliţiştilor, vinovat de producerea accidentului rutier ar fi şoferul maşinii Matiz, care nu ar fi respectat semnul „Stop” aflat la intersecţia străzii Ep. Melchisedec Ştefănescu cu Domnească. A fost deschis un dosar penal pentru vătămare din culpă.


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: