Accident rutier provocat de o şoferiţă beată moartă. Ce alcoolemie de comă avea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

O femeie de 45 de ani este cercetată pentru conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului după ce a acroşat un autovehicul care circula regulamentar cu maşina pe care o conducea, pe fondul consumului exagerat de băuturi alcoolice.

Miercuri, 23 septembrie, poliţiştii Biroului Rutier Galaţi au fost sesizaţi, printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, cu privire la producerea unui incident rutier, pe strada Basarabiei, din municipiul Galaţi.

”La faţa locului, poliţiştii au stabilit că o femeie, de 45 de ani, din municipiul Galaţi, a condus autoturismul pe strada mai sus menţionată şi, în dreptul intersecţiei cu strada Grădina Veche, ar fi efectuat viraj la stânga pentru a pătrunde pe aceasta din urmă, fără să se asigure, intrând în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar, din sens opus”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

În urma impactului au rezultat doar pagube materiale, dar, la testarea alcoolscopică, femeia aflată la volan, a prezentat valoarea de 1,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii au condus-o la spital, în vederea prelevării de mostre biologice şi a stabilirii alcoolemiei, deschizând pe numele acesteia un dosar penal pentru conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Şoferiţă băută surprinsă de poliţişti în trafic. Ce alcoolemie avea după testarea cu alcooltestul

O şoferiţă beată a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor. A fost blocată în trafic la Galaţi

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite