Accident rutier grav, în noaptea de marţi spre miercuri, la Galaţi. Un student în vârstă de 20 de ani a murit

Accident rutier grav, în noaptea de marţi spre miercuri, la Galaţi. Un student în vârstă de 20 de ani a murit

Maşina implicată în accidentul de pe Domnească s-a făcut praf FOTO GSDG/Facebook

Tragedia s-a petrecut pe strada Domnească (în apropierea căminelor studenţeşti), în împrejurări care, cel puţin deocamdată, nu au fost elucidate. Şoferul era singur în maşină. Băiatul era fiul unui cunoscut poliţist de la Rutiera din Galaţi.

Accident rutier mortal, în noaptea de 18 spre 19 septembrie, pe una dintre cele mai importante străzi din municipiul Galaţi. Un tânăr în vârstă de numai 20 de ani, Radu V., a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un stâlp de pe marginea străzii Domnească, în zona căminelor studenţeşti.

În urma impactului deosebit de violent, care a înfăşurat maşina (o Dacia Logan) în jurul stâlpului, şoferul a intrat în stop cardio-respirator şi, în pofida manevrelor de resuscitare, a murit.

„Accidentul s-a produs în jurul orei 0.40. Un tânăr de 20 ani, aflat la volanul unui autoturism, care circula pe strada Domnească, dinspre centru, a pierdut controlul asupra direcţiei şi s-a izbit de un stâlp de electricitate. În urma impactului, conducătorul auto a decedat. În caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând să se stabilească împrejurările şi cauzele producerii accidentului”, a precizat Poliţia Galaţi.

Tânărul decedat în accident era singur în maşină în momentul producerii tragediei. El era fiul unui cunoscut poliţist de la Rutiera din Galaţi. Prietenii spun despre el că era un tânăr liniştit. Era student Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: