Accident rutier grav la Independenţa. Un tânăr de 29 de ani a murit străpuns de o bucată de parapet metalic

Accident rutier grav la Independenţa. Un tânăr de 29 de ani a murit străpuns de o bucată de parapet metalic

FOTO Arhiva Adevărul

Potrivit anchetatorilor, tragedia s-a produs din vina unui şofer în vârstă de 21 de ani care a pierdut controlul volanului în zona unei treceri peste calea ferată Galaţi-Tecuci, izbind în plin parapeţii de protecţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tragedie în comuna gălăţeană independenţa, în noaptea de 2 spre 3 septembrie. Un tânăr în vârstă de 29 de ani şi-a pierdut viaţa pe loc după ce maşina în care se afla, în calitate de pasager, s-a izbit năpraznic de un parapet de protecţie de pe marginea şoselei.

Potrivit anchetatorilor, şoferul maşinii implicată în accident, un tânăr în vârstă de doar 21 de ani, a pierdut controlul direcţiei în mod inexplicabil. Şoferul a declarat că de vină ar fi fost o denivelare a drumului, însă martorii la tragedie spun că viteza cu care se deplasa maşina era foarte mare. O primă concluzie legată de împrejurări urmează să fie trasă de-abia după ce va fi gata expertiza tehnică.

Cert este că în accident a fost implicată o singură maşină, în care se aflau trei bărbaţi. Coliziunea s-a produs în momentul în care maşina era pe cale să traverseze calea ferată pe DJ 255, în comuna Independenţa. 

Pe fondul unei manevre greşite, autoturismul a ieşit de pe carosabil şi s-a izbit în plin de parapeţii de pe marginea drumului, o traversă a sistemului de protecţie intrând prin parbriz şi traversând habitaclul pe toată lungimea, strâpungând la propriu pieptul unuia dintre pasageri.

„Un tânăr aflat pe bancheta din spate a fost străpuns de bucata de fier şi a suferit leziuni incompatibile cu viaţa. Echipajul ajuns la faţa locului nu a mai putut decât să constate decesul", a precizat dr. Mihai Polinschi, directorul SAJ Galaţi.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, pentru a se stabili circumstanţele în care şoferul e efectuat manevra care a dus la impactul cu parapetul metalic.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: