Accident rutier grav în centrul Galaţiului, aproape de cumpăna dintre ani. Trei oameni au ajuns la spital

Accident rutier grav în centrul Galaţiului, aproape de cumpăna dintre ani. Trei oameni au ajuns la spital

Imagine de la accidentul de la Galaţi, din ultima zi a lui 2018 FOTO Grupul Şoferilor din Galaţi

Potrivit poliţiştilor de la serviciul Rutier, o manevră imprudentă a unei şoferiţe de 66 de ani a dus la coliziunea a două autoturisme în mijlocul unei intersecţii intens circulate din zona Potcoava de Aur.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un accident grav de circulaţie a paralizat traficul în plin centrul oraşului cu puţin timp înainte de cumpăna dintre ani. Incidentul s-a soldat cu rănirea a trei persoane şi cu avarierea serioasă a două autoturisme.

După câte au confirmat poliţiştii de la serviciul Rutier din cadrul IPJ Galaţi, impactul s-ar fi produs din vina unei şoferiţe de 66 de ani, care, venind dinspre Faleză Dunării (pe strada Prelungirea Traian), a virat stânga, pe strada Brăilei, fără să se asigure.

În cursul manevrei a  lovit în plin un autoturism care venea din sens opus, al cărui şofer nu a mai avut vreme să evite coliziunea, care a fost foarte puternică. 

Echipajele SMURD venite la faţa locului au constatat că trei persoane din maşina care a intrat în intersecţie cu încălcarea regulilor de prioritate au fost rănite: şoferiţa de 66 de ani, un bărbat de 68 de ani şi o altă femeie, de 56 ani.

Victimele au fost duse e la spital pentru îngrijiri medicale, poliţiştii întocmind un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

În utima zi a anului 2018, pe raza judeţului Galaţi au avut loc mai multe accidente de circulaţie, soldate cu răniţi şi cu avarierea unor maşini. Din fericire, ultimele 24 de ore ale anului nu au adus niciun deces.

citeste totul despre: