Accident groaznic/ Un gălăţean a fost sfârtecat de o motoprăşitoare în timp ce lucra în grădină

Accident groaznic/ Un gălăţean a fost sfârtecat de o motoprăşitoare în timp ce lucra în grădină

Medicii nu l-au mai putut salva Foto: Adevarul

Accidentul a avut loc în comuna gălăţeană Cuca. Bărbatul, tată a doi copii, a murit pe loc. Medicii de la SMURD s-au declarat şi ei şocaţi de cele văzute la locul accidentului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marian Clătinici, în vârstă de 37 de ani, şi-a pierdut viaţa aseară în urma unui accident extrem de violent. Bărbatul lucra în gospodărie cu ajutorul unei prăşitoare cu motor  şi la un moment dat reglând ceva în faţa utilajului a căzut iar lamele tăioase ale acestuia l-au sfârtecat pur şi simplu. Nu a avut nicio şansă de scăpare. În numai câteva secunde a fost pur şi simplu  tocat.
 
Rămăşiţele cadavrului au fost descoperite de către unul dintre membrii familiei care în stare de şoc  a telefonat la 112 şi a solicitat intervenţia unui echipaj SMURD. Echipajul condus de dr Angel Trifan, coordonatorul SMURD, n-a putut decât să constate decesul victimei care practic nu mai avea partea superioară a corpului.  

„Decesul a survenit în urma unui politraumatism prins strivire, tăiere şi tocare”, spune dr. Agel Trifan, coordonator UPU-SMURD.
„Nu am mai văzut niciodată aşa ceva, a fost şocant şi pentru noi, care vedem zilnic tot felul de nenorociri”, a mai spune acesta.
Bărbatul abia se întorsese din Italia, unde este angajat, şi trebuia să se întoarcă la serviciu zilele acestea. Şi-a amânat plecarea pentru a mai face câte ceva în gospodărie şi a sfârşit sub lamele utilajului.
 
Cumnatul său, cel care a văzut primul înfiorătoarea imagine a cadavrului sfârtecat a suferit un şoc nervos şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Acesta din urmă a fost transportat la Spitalul de Psihiatrie deoarece a suferit un şoc puternic”, spune Mihai Polinschi, directorul Serviciului de Ambulanţă Galaţi.

În urma victimei au rămas o soţie îndurerată şi două fetiţe care n-au fost lăsate să se apropie de locul teribilei tragedii. Cadavrul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările