Accident de circulaţie produs pe fondul vitezei excesive. O persoană a fost rănită şi a avut nevoie de îngrijiri medicale

Accident de
circulaţie produs pe fondul vitezei excesive. O persoană a fost rănită şi a
avut nevoie de îngrijiri medicale

Şoferul vitezoman a lovit un autoturism care era oprit la un semafor Foto: arhivă Adevărul

Un tânăr de 19 ani nu a mai reuşit să oprească la timp maşina pe care o conducea pentru a evita impactul cu un alt autoturism care era oprit la un semafor. Poliţiştii îl cercetează acum pentru vătămare corporală din culpă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 11 februarie, un tânăr de 19 ani, din comuna Pechea, a condus autoturismul pe strada Brăilei, având direcţia de deplasare dinspre bulevardul George Coşbuc. La trecerea de pietoni din dreptul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, întrucât nu a păstrat distanţa regulamentară în mers, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 29 ani şi care era oprit la semafor.

”În urma impactului au rezultat pagube materiale şi rănirea şoferului din cel de-al doilea autovehicul, acesta fiind condus la spital. Cei doi conducători auto au fost testaţi alcoolscopic, rezultatul fiind negativ”, a declarat Crina Dragu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă.

citeste totul despre: