Accident de circulaţie produs pe fondul neacordării de prioritate. Un şofer a ignorat indicatorul ”Stop” şi a lovit în plin un alt autovehicul

Accident de
circulaţie produs pe fondul neacordării de prioritate. Un şofer a ignorat
indicatorul ”Stop” şi a lovit în plin un alt autovehicul

O persoană a fost spitalizată în urma accidentului Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 33 de ani este cercetat pentru vătămare corporală din culpă după ce a provocat un accident de circulaţie, neacordând prioritate de trecere într-o intersecţie unui autovehicul care avea acest drept.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 12 februarie, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Galaţi au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier în localitate.

”În urma primelor verificări efectuate de poliţişti, a reieşit că un bărbat de 33 ani, din Galaţi, a condus o autoutilitară pe strada Victor Vâlcovici şi ajungând în dreptul unei intersecţii, nu a respectat semnificaţia indicatorului ”Stop” şi nu a acordat prioritate unui autoturism condus regulamentar de un bărbat de 45 ani, intrând în coliziune cu acesta”, a declarat Crina Dragu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Drept urmare, autoutilitara a fost proiectată către dreapta, accidentând o femeie de 41 ani, care se deplasa pe partea carosabilă. Cei doi conducători auto au fost testaţi alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă.

citeste totul despre: