Accident bizar la Galaţi. Un blindat al Armatei române a doborât un stâlp de electricitate de pe un important bulevard

Accident bizar la Galaţi. Un blindat al Armatei române a doborât un stâlp de electricitate de pe un important bulevard

Tanc versus stâlp pe străzile din Galaţi FOTO Facebook/GSDG

Un accident cu totul bizar s-a produs la Galaţi miercuri, 18 octombrie 2017, în cursul după-amiezei. Un vehicul blindat din dotarea Armatei române (în oraş există o unitate militară de blindate şi una de infanterie) a intrat într-un stâlp de electricitate de pe marginea bulevardului Ştefan cel Mare, în apropiere de zona cunoscută sub numele de Bariera Traian.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deocamdată nu se cunosc împrejurările producerii evenimentului.

În urma coliziunii, stâlpul din beton s-a rupt şi a căzut peste vehicolul blindat, însă, din fericire, nu s-au înregistrat victime. Desigur, cu excepţia orgoliului rănit al militarilor implicaţi.

Deocamdată, Garnizoana militară Galaţi nu a furnizat detalii despre împrejurările producerii accidentului, însă poliţiştii sosiţi la faţa locului (potrivit legii, cazul este de competenţa Poliţiei Rutiere, dat fiind că s-a produs pe un drum public) au spus că există două variante: fie o eroare de pilotaj, fie o defecţiune tehnică.

Fotografiile cu tancul implicat în accident au stârnit amuzamentul internauţilor, Mii de oameni au apreciat sau s-au declarat uimiţi de situaţie, iar postările sunt, după cum se poate vedea pe Grupului Şoferilor din Galaţi, pe Facebook, de-a dreptul spumoase.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: