Accident bizar la Galaţi: un bărbat de 36 de ani a murit după ce a fost lovit, la câteva secunde, de două maşini

Accident bizar la Galaţi: un bărbat de 36 de ani a murit după ce a fost lovit, la câteva secunde, de două maşini

Imagine de la locul accidentului de pe Centura Galaţiului FOTO GSDG/ Facebook

Incidentul dramatic s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe Centura oraşului. Victima a încercat să treacă strada în fugă, fără să se asigure, pe o porţiune de drum unde nu sunt treceri de pietoni, iar maşinile au voie să circule cu 70 de kilometri la oră. Bărbatul lovit de cele două maşini a murit la scurt timp, la spital.

Ştiri pe aceeaşi temă

Accident rutier grav, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe şoseaua de Centură a municipiului Galaţi, în zona unui restaurant unde sunt mai multe saloane de nunţi.

Un bărbat de 36 ani de ani a murit după ce, la interval de câteva secunde, a fost lovit de două maşini după ce s-a angajat în traversarea străzii neregulamentar, într-o zonă cu patru benzi, unde maşinile au voie să circule cu 70 de kilometri la oră. Se pare că victima participa la o petrecere la amintitul restaurant.

„Bărbatul, care traversa neregulamentar, a fost lovit de un autoturism care circula dinspre Viaduct către strada Brăilei, iar din impact victima a fost proiectată pe sensul opus unde a fost lovită de un alt autoturism. Victima a decedat”,a precizat cms. şef Gabriela Costin, de la IPJ Galaţi. 

Un echipaj al Ambulanţei a intervenit la faţa locului la scurt timp după producerea incidentului, însă nu mai erau prea multe de făcut pentru victimă, care era în stare foarte gravă, în comă. „Victima suferise multiple politraumatisme după ce a fost lovit de ambele maşini. În cele din urmă a decedat la spital”, a declarat dr. Mihai Polinschi, şeful Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Galaţi. 

Cei doi şoferi implicaţi în dramaticul incident rutier, în vârstă de 31, respectiv 40 de ani, au fost testaţi cu aparatul Drager, dar nu consumaseră alcool. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

citeste totul despre: