A umblat cu permis fals şi s-a ales cu dosar penal

A umblat cu permis fals şi s-a ales cu dosar penal

Bărbatul s-a ales cu dosar penal. Foto: Adevărul

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier au întocmit un dosar penal unui bărbat cu dublă cetăţenie care conducea un autoturism fără a avea acest drept şi care a prezentat la control un permis de conducere fals.

Ştiri pe aceeaşi temă

La sfârşitul săptămânii trecute, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, Ion T., cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 58 de ani, conducând un autoturism marca Mitsubishi Space.

"La controlul de frontieră la solicitarea lucrătorilor noştri bărbatul a prezentat permisul de conducere. Având suspiciuni asupra documentului prezentat, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat ca permisul respectiv nu îndeplineşte condiţiile de formă şi de fond ale unuia autentic", spune purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Extinzând verificările, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că şoferul nu deţine permis de conducere şi nu a obţinut niciodată acest drept. Pe numele bărbatului, poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fals în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: