A sperat să se împace cu concubina, dar a ajuns la Poliţie

A sperat să se împace cu concubina, dar a ajuns la Poliţie

Amorezul aburit bine de alcool a fost dus de jandarmi la sediul Poliţiei. Foto: Adevărul

Este păţania unui bărbat de 38 de ani din Galaţi care, în toiul nopţii, a intrat în casa fostei prietene, cu gândul să se împace cu ea. Nu a fost prea convingător, motiv pentru care femeia a sunat la 112.

Un echipaj al Jandarmeriei Galaţi, care patrula sâmbătă noaptea în zona Secţiei 4 Poliţie a fost direcţionat de către dispecerul de serviciu ca urmare a unui apel de urgenţă 112, în zona străzii Feroviarilor întrucât acolo fuseseră anunţate acte de violenţă.

Ajunşi la faţa locului, jandarmii gălăţeni au luat legătura cu proprietara imobilului care le-a povestit că în timp ce dormea a auzit zgomote puternice venite din bucătăria apartamentului şi i-a spus prietenului său să vadă ce se aude. Nu mică le-a fost mirarea celor doi când în bucătărie au dat peste fostul concubin al femeii, un bărbat de 38 ani din Galaţi care venise să se împace cu aceasta.

"Din cercetările efectuate de către jandarmi s-a stabilit faptul că fiul femeii a plecat de la domiciliu în jurul orei 22.00, lăsând neasigurată uşa de la balcon, uşă care constituia o a doua intrare în apartament. Astfel, fostul amic al proprietarei a pătruns foarte uşor în interior, dar din cauză că era bine băut nu s-a putut ţine pe picioare şi a căzut. Surpriza a venit în momentul în care în uşa bucătăriei a apărut noul prieten al femeii cerându-i explicaţii. Orbit de gelozie, Alexandru a început să îi ameninţe cu acte de violenţă, dar nu şi-a putut duce la sfârşit acţiunea datorită sosirii jandarmilor. Fiind întrebat despre motivul pentru care a pătruns în locuinţa fostei concubine, Alexandru le-a declarat verbal jandarmilor că a dorit să se împace cu femeia întrucât nu poate trăi cu gândul că nu mai sunt împreună, mai ales în perioada sărbătorilor”, spune purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi, Mircea Bădin.

Oamenii legii nu au cedat în faţa poveştii amoroase a bărbatului şi l-au condus la sediul Secţiei 4 Poliţie Galaţi unde i-au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii unor fapte susceptibile de a fi infracţiuni de „violare de domiciliu” faptă prevăzută şi pedepsită de art. 192 Cod Penal şi „ameninţare”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 193 Cod Penal, dosarul fiind înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: