A început furnizarea de căldură în sistem centralizat la Galaţi. Deocamdată, au fost deschise doar câteva puncte termice

A început furnizarea de căldură în sistem centralizat la Galaţi. Deocamdată, au fost deschise doar câteva puncte termice

FOTO Arhiva Adevărul

Societatea de distribuţie Calorgal SA a informat că manevrele de deschidere a punctelor termice au început în noaptea de 31 octombrie spre 1 noiembrie, de la ora 3,30. În cursul zilei de 1 octombrie vor fi deschide toate punctele termice. Avariile şi problemele pot fi semnalate la dispeceratul societăţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

A început furnizarea agentului termic în sistem centralizat în municipiul Galaţi. După cum se ştie, arondate sistemului ar mai fi între 18.000 şi 25.000 de locuinţe, un inventar exact al acestora nefiind disponibil.

Potrivit Calorgal SA (societatea publică de distribuţie), „începând cu ora 3.30, echipe ale Calorgal efectuează manevre pentru deschiderea punctelor termice din zona de vest a oraşului (Micro 16, Micro 14, Siderurgiştilor Vest). Pe parcursul zilei, pe măsură ce parametrii agentului termic asiguraţi de către SC Electrocentrale Galaţi SA se vor propaga în reţeaua magistrală, vor fi deschise punctele termice şi din celelalte cartiere”.

Orice fel de probleme legate de furnizarea căldurii (avarii, lipsă agent termic etc) pot fi sesizate la dispeceratul care funcţionează non-stop la Calorgal: telefon 0236-311.018 sau la e-mail calorgal@calorgal.ro. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: