A fost identificat tâlharul care a jefuit o bijuterie cu un pistol de jucărie, dar s-a păcălit singur, furând doar gablonţuri

A fost identificat
tâlharul care a jefuit o bijuterie cu un pistol de jucărie, dar s-a păcălit
singur, furând doar gablonţuri

Tânărul a intrat cu o cagulă pe cap în bijuterie Foto: arhivă Adevărul

După şase luni de căutări, poliţiştii de la Investigaţii Criminale au stabilit că autorul jafului de la o bijuterie din Galaţi este un adolescent de 17 ani, acesta fiind arestat în prezent într-un alt dosar penal.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 21 februarie, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi-Serviciului Investigaţii Criminale, având sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, au identificat o persoană bănuită de comiterea infracţiunii de tâlhărie.

”Este vorba despre un tânăr în vârstă de 17 ani, din judeţul Brăila, care în data de 9 august 2017, în jurul orei 14,15, purtând pe cap o cagulă şi având asupra sa un pistol de jucărie din material plastic, ar fi pătruns în incinta punctului de lucru al unei societăţi comerciale cu obiect de activitate comerţul cu bijuterii, situat în municipiul Galaţi, pe strada Brăilei. Ameninţând cu pistolul lucrătorul comercial şi alţi clienţi aflaţi în magazin, tânărul ar fi sustras o cutie care conţinea mostre de bijuterii (verighete - replici din metal de culoare galbenă şi albă)”, a declarat comisarul Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Poliţiştii au recuperat o parte din replicile sustrase, acestea urmând a fi returnate societăţii comerciale prejudiciate. Cercetările sunt continuate de oamenii legii sub suspiciunea de tâlhărie calificată, tânărul aflându-se în arest preventiv la data identificării într-o altă cauză.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările