A doua sesiune de admitere la Universitatea Dunărea de Jos din Galaţi. Mai sunt disponibile 1.369 de locuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dintre locurile încă neocupate, 359 sunt la buget (adică fără taxă de şcolarizare), iar 1.100 sunt cu taxă. Cele mai multe locuri disponibile fără taxă sunt la Ingineria produselor alimentare – 86 locuri, Inginerie mecanică Brăila – 59 locuri, Inginerie electronică şi telecomunicaţii – 33 locuri.

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi a dat startul la cea de-a doua sesiune de admitere pentru ciclul I de studii universitare de licenţă, învăţământ cu frecvenţă. 

Concursul are loc pe bază de dosar, iar candidaţii trebuie să aibă la înscriere diploma de bacalaureat în original. Această a doua sesiune de admitere cuprinde trei etape de înscriere: una care s-a încheiat pe 17 august, a doua în perioada 20-31 august, iar a treia în perioada 3-15 septembrie. După fiecare etapă, Comisia Centrală de Admitere afişează rezultatele pe site-ul www.admitere.ugal.ro şi la sediul Universităţii din strada Domnească nr. 47.

Rezultatele pentru prima etapă s-au afişat în data de 18 august, urmând ca pentru celelalte două etape să fie cunoscute pe 1 septembrie şi, respectiv, pe 17 septembrie.

La toate facultăţile Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi mai sunt disponibile, în total, 359 locuri la buget şi 1.010 locuri cu taxă. Repartizarea acestora este următoarea: Facultatea de Inginerie – 69 locuri la buget, 180 locuri cu taxă; Facultatea de Arhitectură Navală – 7 locuri cu taxă;  Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor – 86 locuri la buget, 46 locuri cu taxă.

Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică şi Electronică – 58 locuri la buget, 106 locuri cu taxă;  Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport – 55 locuri cu taxă; Facultatea de Litere – 27 locuri la buget, 168 locuri cu taxă; Facultatea de Ştiinţe şi Mediu – 24 locuri la buget, 44 locuri cu taxă;  Facultatea de Istorie, Filosofie şi Teologie – 17 locuri la buget, 112 locuri cu taxă; Facultatea de Inginerie şi Agronomie Brăila – 61 locuri la buget, 53 locuri cu taxă;  Facultatea de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice – 25 de locuri cu taxă; Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor – 5 locuri la buget, 174 de locuri cu taxă; Facultatea de Arte – 12 locuri la buget, 33 locuri cu taxă.

Printre specializările la care s-au ocupat integral, atât locurile cu taxă cât şi cele la buget, se numără: Ingineria autovehiculelor, Calculatoare şi tehnologia informaţiei şi Kinetoterapie.

Cele mai multe locuri disponibile la buget sunt la Ingineria produselor alimentare – 86 locuri, Inginerie mecanică Brăila – 59 locuri, Inginerie electronică şi telecomunicaţii – 33 locuri.

Înscrierile pentru etapa a doua a Sesiunii August-Septembrie 2018 continuă până pe 31 august, zilnic, de luni până vineri, între orele 9,00-14,00, la sediul central al Universităţii, din strada Domnească nr. 47, urmând ca pe 1 septembrie să aibă loc afişarea rezultatelor. Candidaţii înscrişi la facultăţile unde se susţin probe eliminatorii (Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport şi Facultatea de Arte) se vor prezenta la aceste probe pe 1 septembrie.

Cea de-a treia şi ultima etapă de înscrieri va avea loc între 3 şi 15 septembrie, probele eliminatorii la cele două facultăţi amintite se vor desfăşura pe 16 septembrie, iar rezultatele finale se vor afişa pe 17 septembrie 2018.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite