A distrus oglinzile laterale de la trei maşini ca să se distreze. Autorul a fost prins de poliţişti

A distrus oglinzile
laterale de la trei maşini ca să se distreze. Autorul a fost prins de poliţişti

Proprietarii a trei maşini s-au trezit cu oglinzile laterale rupte Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 33 de ani este anchetat pentru distrugere după ce a rupt oglinzile laterale de la trei maşini parcate pe o stradă din Galaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 18 octombrie, Secţia 3  Poliţie a fost sesizată de un bărbat de 33 ani despre faptul că o persoană necunoscută a rupt oglinzile laterale de la trei autoturisme, parcate în cartierul Micro 17 din Galaţi.

La scurt timp, poliţiştii au identificat şi depistat persoana bănuită de comiterea infracţiunii de distrugere, fiind vorba de un bărbat de 38 ani. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

Episodul amintit se repetă constant în Galaţi. Pe 19 septembrie, Secţia 1 Poliţie din Galaţi a fost sesizată de un bărbat de 41 ani despre faptul că o persoană necunoscută i-a distrus oglinda retrovizoare de la autoturismul aflat într-o parcare de pe strada Domnească.

”Poliţiştii, în baza semnalmentelor oferite de proprietarul maşinii,  au identificat o femeie de 24 ani, bănuită de săvârşirea faptei, aceasta fiind condusă la Secţia 1 Poliţie pentru continuarea cercetărilor”, a declarat comisarul Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările