A dat iama-n cormoranii din Lacul Brateş, deşi era paznic pe un fond de vânătoare

A dat iama-n cormoranii din Lacul Brateş, deşi era paznic pe un fond de vânătoare

Bărbatul va fi judecat pentru braconaj cinegetic. Foto: Adevărul

Sintagma „A pune lupul paznic la oi” se potriveşte de minune într-un caz descoperit ieri de poliţiştii gălăţeni. Bărbatul, paznic la un fond de vânătoare, va fi acuzat de braconaj cinegetic şi folosirea unei arme letale fără a avea acest drept după ce a vrut să se înfrupte din... cormorani!

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Galati au prins ieri, în zona Bădălan, un paznic de vânătoare de 45 ani, din Galaţi, care a tras mai multe focuri cu arma, încercând să dea jos câţiva cormorani! Omul şi-a folosit arma proprietate personală, deşi nu avea dreptul de a o utiliza în acel sector. De asemenea, asupra bărbatului poliţiştii au găsit şi 37 de cartuşe.

„Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vânătoare pe alt fond de vânătoare decât cel pe care vânătorul este autoizat să vâneze şi uz de armă letală, fără drept”, ne-a declarat purtătoul de cuvânt al IPJ Galaţi, Cristina Tatulici.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: