A accidentat un biciclist după ce a refuzat să îi acorde prioritate. Şoferul se va alege cu dosar penal

A accidentat un
biciclist după ce a refuzat să îi acorde prioritate. Şoferul se va alege cu
dosar penal

Biclistul a fost internat în spital pentru îngrijiri medicale Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 65 de ani este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, în condiţiile în care a acroşat un biciclist cu maşina pe care o conducea pentru că nu i-a acordat prioritate de trecere.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 10 februarie, un bărbat de 65 ani, din comuna Matca, a condus autoturismul, pe raza localităţii şi nu a acordat prioritate de trecere unei biciclete, condusă regulamentar de un bărbat de 75 ani. ”În urma coliziunii, a rezultat rănirea biciclistului, poliţiştii întocmind dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă”, a declarat Crina Dragu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

În aceeaşi zi, un bărbat de 64 ani, din comuna Negrileşti a condus o autoutilitară pe D.J. 240 şi, pe raza localităţii Ghidigeni, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile carosabilului umed, a pierdut controlul direcţiei şi a lovit un cap de pod aflat pe sensul opus de deplasare.

Din impact a rezultat rănirea conducătorului auto. Şi în acest caz, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

citeste totul despre: