Ţigări de contrabandă, ascunse în portiere, bancheta spate şi în pneurile autoturismului unui traficant din Galaţi

Ţigări de contrabandă, ascunse în portiere, bancheta spate şi în pneurile autoturismului unui traficant din Galaţi

Multe dintre ţigări erau ascunse în portierele maşinii. Foto: Poliţia de Frontieră

Bărbatul avea în maşină aproape 19.000 de ţigări de contrabandă pe care intenţiona să le vândă în pieţele din Galaţi. Omul a rămas acum fără marfă şi fără maşină.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii de frontieră gălăţeni au oprit ieri în trafic un autoturism, marca Dacia, înmatriculat în judeţul Galaţi, condus de cetăţeanul român, C. G, în vârstă de 29 de ani, despre care aveau date că se ocupă cu traficul ilicit cu ţigări de contrabandă.

Bănuielile s-au confirmat după un control minimal, fiind descoperite ascunse în portiere mai multe pachete de ţigări.

„Pentru continuarea cercetărilor persoana în cauză şi autoturismul au fost conduse la sediul S.P.F.Galaţi, unde în urma controlului amănunţit efectuat, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunsă în portiere, bancheta spate şi în pneurile autoturismului, cantitatea totală de 18.860 ţigarete diferite mărci”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi, Vică Tănase. 

Tânărul gălăţean le-a mărturisit oamenilor legii că intenţiona să transporte ţigaretele în municipiul Galaţi pentru a le comercialza.


Cantitatea totală de 18.860 ţigarete, în valoare de 4.163 lei şi autoturismul, în valoare de 10.000 lei,  au fost ridicate în vederea confiscării. Persoanei în cauză i s-a întocmit lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă. Cercetările continuă împreună cu autorităţile de frontieră ale statului vecin în vederea stabilirii întregii arii infracţionale şi pentru identificarea tuturor persoanelor  implicate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: