Şofer cu tupeu maxim: avea permisul auto suspendat, dar a fost prins conducând pe un drum naţional

Şofer cu tupeu maxim: avea permisul auto suspendat, dar a fost prins conducând pe un drum naţional

Maşina condusă de şoferul prins fără permis FOTO Poliţia de Frontieră

Bărbatul de 33 de ani, din Galaţi, a fost prins de poliţiştii de frontieră în urma unui control de rutină şi s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti efectuează cercetări cu privire la un bărbat depistat conducând un autoturism, deşi  dreptul de a conduce autovehicule i-a fost suspendat.

Şoferul cu tupeu maxim a fost identificat în data de 19 septembrie 2019, în jurul orei 8.30, pe timpul desfăşurării unei misiuni de rutină. în localitatea de frontieră Folteşti, judeţul Galaţi.

Poliţiştii de frontieră au oprit pentru control, pe drumul naţional DN26, un autoturism marca Nissan, condus de gălăţeanul Mircea N., în vârstă de 33 de ani.

Cu ocazia efectuării controlului, persoana în cauză nu a putut prezenta permisul de conducere, motiv pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că bărbatul are dreptul de a conduce autovehicule suspendat, ca urmare a săvârşirii unei abateri la regimul circulaţiei rutiere.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările