Şofer aproape în coma alcoolică depistat de poliţişti în trafic. Un al conducător auto a fost prins băut în aceeaşi zi

Şofer aproape în coma
alcoolică depistat de poliţişti în trafic. Un al conducător auto a fost
prins băut în aceeaşi zi

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 31 de ani este cercetat pentru conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului după ce, în urma testării cu alcooltestul, a rezultat că avea o alcoolemie de 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 13 martie, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Galaţi au oprit în trafic, pe strada Brăilei, un autoturism cu număr de înmatriculare provizoriu, la volanul căruia se afla un bărbat de 31 ani, din municipiul Galaţi.

”Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii concentraţiei de alcool în sânge, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

În noaptea aceleiaşi zile, poliţiştii din cadrul postului de Poliţie Ghidigeni au depistat un bărbat de 43 ani, din localitate, care a condus un autoturism pe D.J. 241, aflându-se sub influenţa alcoolului.

Testarea acestuia cu aparatul etilotest a relevat o concentraţie etilică de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care poliţiştii l-au condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice. Şi în acest caz,  oamenii legii au deschis un dosar penal pentru conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

citeste totul despre: