Şofer amendat pentru că nu şi-a curăţat pneurile de noroi la ieşirea de pe un şantier de construcţii

Şofer amendat pentru
că nu şi-a curăţat pneurile de noroi la ieşirea de pe un şantier de construcţii

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat s-a ales cu o amendă destul de piperată pentru că a murdărit cu noroi carosabilul de pe străzile Ştiinţei şi Cezar din Galaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii locali din cadrul Serviciului de Protecţie a Mediului Galaţi au amendat un şofer pe motiv că acesta a murdărit şoseaua cu noroi la ieşirea de pe un şantier de construcţii.

”Numitul I.N., în calitate de conducător auto, nu a asigurat curăţenia pneurilor la ieşirea dintr-un şantier de pe strada Ştiinţei, murdărind astfel cu noroi carosabilul străzilor Ştiinţei şi Cezar. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.500 lei, în conformitate cu prevederile HCL 260/2018”, a declarat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

Şi angajaţii unei firme de construcţii au păţit-o. În urma unei sesizări, poliţiştii locali au constatat că reprezentanţii unei societăţi comerciale nu au menţinut curăţenia la ieşirea din şantierul amenajat pe strada Ştiinţei din Galaţi, unde se desfăşoară lucrări de excavaţie, murdărind cu pământ căile publice de acces. Respectiva societate a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 de lei.

                                                    

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: