Şofatul fără permis, un fenomen care ia amploare. Conducătorii auto se aventurează în trafic şi cu maşini neînmatriculate

Şofatul fără permis,
un fenomen care ia amploare. Conducătorii auto se aventurează în trafic şi cu
maşini neînmatriculate

Foto: arhivă Adevărul

Doi şoferi, de 24 şi 64 de ani, sunt cercetaţi pentru conducerea pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat şi conducere a unui vehicul fără permis.

Joi, 7 noiembrie, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Galaţi au oprit în trafic, pe strada Basarabiei, din municipiul Galaţi, un autoturism fără plăcuţe de înmatriculare, la volanul căruia au identificat un bărbat, de 64 de ani, din aceeiaşi localitate.

”În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că autoturismul în cauză nu are număr de înmatriculare valabil, iar conducătorul auto nu deţine certificat de înmatriculare sau dovada înlocuitoare valabilă şi nici carte de identitate pentru acesta. În consecinţă, au întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

În aceeaşi zi, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Galaţi au depistat în trafic, la volanul autoturismului, pe D.C. 57, în comuna Umbrăreşti, un tânăr de 24 de ani, din judeţul Vrancea, care avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: