Şofatul fără permis, un fenomen care capătă amploare. Un conducător auto şi un mopedist au fost surprinşi în trafic de poliţişti

Şofatul fără permis,
un fenomen care capătă amploare. Un conducător auto şi un mopedist au fost
surprinşi în trafic de poliţişti

Foto: arhivă Adevărul

Doi bărbaţi, de 38 şi 42 de ani, sunt cercetaţi pentru conducere a unui vehicul fără permis după ce au fost surprinşi în trafic de poliţiştii rutieri, deşi nu aveau legal acest drept.

Ştiri pe aceeaşi temă

Luni, 21 octombrie, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Galaţi au oprit în trafic, pe strada Milcov, din municipiul Galaţi, un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat, de 38 de ani, din localitate.

”În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale poliţiei, s-a constatat că bărbatul în cauză are suspendată exercitarea dreptului de a conduce, din data de 06.10.2019, motiv pentru care poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de conducere a unui vehicul fără permis de conducere”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

În aceeaşi zi, poliţiştii postului de Poliţie Băleni au depistat, pe o stradă din localitate, un bărbat, de 42 de ani, care conducea un moped, deşi nu poseda permis de conducere. Şi în acest caz, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru conducere a unui vehicul fără permis.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: