Şi-a ucis fratele cu o lovitură de pumn. Procurorii au reţinut scuza provocării în favoarea ucigaşului

Şi-a ucis fratele cu
o lovitură de pumn. Procurorii au reţinut scuza provocării în favoarea
ucigaşului

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat dintr-o localitate gălăţeană şi-a pierdut cumpătul după o discuţie mai aprinsă cu fratele său şi i-a administrat o lovitură cu pumnul în zona feţei, care i-a provocat moartea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un bărbat din comunitatea gălăţeană Umbrăreşti şi-a omorât fratele după ce l-a lovit puternic cu pumnul în zona feţei. Victima a suferit un traumatism cranio-facial şi a murit pe loc.

”A rezultat că în seara zilei de 24 iulie 2019, la locuinţa comună din satul Umbrăreşti, judeţul Galaţi, pe fondul unui conflict spontan şi sub stăpânirea unei puternice tulburări determinată de o provocare din partea victimei I.M., fratele său, inculpatul I.E. a aplicat acestuia o lovitură cu pumnul în zona feţei, cauzându-i decesul”, a precizat procurorul de caz.

Pe 25 iulie 2019, Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi a cerut instanţei arestarea preventivă a agresorului, I.E. , care este cercetat acum pentru omor asupra unui membru de familie în stare de provocare.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Galaţi a admis cererea formulată şi a emis un mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele agresorului. Cercetările continuă în vederea lămuririi circumstanţelor în care a avut loc conflictul spontan între cei doi fraţi.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: